Αναβλήθηκαν οι Α1 Ανδρών και Γυναικών

Gazzetta team
Αναβλήθηκαν οι Α1 Ανδρών και Γυναικών

bet365

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΟΕ, αναβλήθηκαν οι αγώνες του Σαββάτου για τα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών στο πόλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, που εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, αναβάλλεται και η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για το προσεχές Σάββατο (7/11) 7ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α' Γυναικών, όπως έγινε και με την 6η.

Η ΚΟΕ λαμβάνει τη συγκεκριμένη απόφαση τηρώντας τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Πολιτεία για την καταπολέμηση του covid-19 και τα οποία διευκρινίστηκαν στις Αθλητικές Ομοσπονδίες από τη ΓΓΑ, εν αναμονή, φυσικά και της απάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού στην επιστολή που του αποστείλαμε το πρωί της Τετάρτης (4/11) με τα αιτήματα των σωματείων και των φορέων των αθλημάτων της πισίνας.

Η ΚΟΕ επιφυλάσσεται για απόφαση αναβολής και άλλων δραστηριοτήτων των αθλημάτων της μέχρι της απάντησης στη συγκεκριμένη επιστολή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα