Άνετα στο Final-4 Κυπέλλου η Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Άνετα στο Final-4 Κυπέλλου η Βουλιαγμένη

bet365

Την πρόκριση στο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών πήρε η Βουλιαγμένη επικρατώντας άνετα του Πανιωνίου με 31-4.

Με εμφατικό τρόπο και χωρίς να κουραστεί ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, καθώς επικράτησε άνετα με 31-4 του Πανιώνιου, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, τη Δευτέρα (13/7).

Η Αλεξία Καμμένου δοκίμασε αρκετά σχήματα στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 15-2 στο ημίχρονο. Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το σκορ να λήγει 31-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΝΟ Βουλιαγμενης σκόραραν όλες οι παίκτριες, ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Ευφροσύνη Τσιμάρα με 4 τέρματα.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Final-4 θα διεξαχθεί την Τρίτη (14/7, 11.00), διαδικτυακά, με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες να είναι ο Ολυμπιακός, ο Νηρέας Χαλανδρίου και η ΝΕ Πατρών. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17-18 Ιουλίου, στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 31-4

Τα οκτάλεπτα: 7-1 , 8-1 , 7-2 , 9-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Κρασάκη, Κάιφα 3, Χυδηριώτη 3, Ρακιντζή 2, Γιαννοπούλου 2, Τσιμάρα Ευδ. 3, Σάντα 2, Μουστακαρία 3, Καλαϊτζή 2, Καλογεροπούλου 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα Ευφ. 4, Ανδρεάδη 1, Γκίλλα 3, Μαυρωτά

Πανιώνιος (Δημακόπουλος): Μήτσου, Λοϊζίδου, Παπαφιλίππου, Δημοπούλου Δ., Δημοπούλου Κ. 1, Λαζάρου, Καλογεροπούλου 1, Αρβανιτάκη, Μοροχλιάδου, Ζερβού 2, Πετεινάτου, Λενίτσι, Μαρτινοπούλου, Μαρκατσέλη, Σεϊντίνι

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

 

Τελευταία Νέα