Διαμαντοπούλου: «Είμαστε μία ομάδα με συνέχεια, κοιτάμε μπροστά»

Gazzetta team
Διαμαντοπούλου: «Είμαστε μία ομάδα με συνέχεια, κοιτάμε μπροστά»

bet365

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία στο Κίρισι με 12-9, για τα προκριματικά της World League, την Τρίτη (25/2). Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην προκριματική φάση, ενώ στον Ελληνικό πάγκο βρέθηκε για πρώτη φορά ο Τεό Λοράντος.

Η τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: "Στο σημερινό παιχνίδι κάποιες λάθος επιλογές της επίθεσης μας στοίχισαν κάποια γκολ στην άμυνα, καθώς η Ρωσία είναι μια ομάδα που στηρίζεται στη κόντρα επίθεση. Ωστόσο, είμαστε μία ομάδα με συνέχεια, κοιτάμε μπροστά τον τεράστιο στόχο του Προολυμπιακού και συνεχίζουμε τη προσπάθεια και τη δουλειά μέχρι τότε".

Με τη σειρά της, η Χριστίνα Τσουκαλά τόνισε: "Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, εννοείται ότι μας ενδιέφερε να κερδίσουμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν κάναμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως πρέπει να δουλέψουμε, γιατί ο βασικός στόχος μας είναι το Προολυμπιακό Τουρνουά".

Η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 3 τέρματα, Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε τα κάτωθι: "Σήμερα παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρωσία, μια ομάδα υψηλού έπιπεδου που πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά και βγάλαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Χρειαζόμαστε χρόνο και κάποια ακόμα παιχνίδια για να αφομοιώσουμε τα καινούργια πράγματα που ζητάει ο προπονητής μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με την Εθνική Κίνας τις επόμενες μέρες, ώστε να είμαστε έτοιμες για το Προολυμπιακό Τουρνουά που ακολουθεί".

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα