Επίσκεψη στην Αγία Σοφία από την ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Gazzetta team
Επίσκεψη στην Αγία Σοφία από την ομάδα πόλο της ΑΕΚ

bet365

Τα μέλη της ομάδας που πραγματοποιεί προετοιμασία στην Πόλη δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν την Αγία Σοφία.

Μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια και την επίσκεψη στο Ζωγράφειο Λύκειο, η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δε θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την Αγία Σοφία.

Αφού ξεναγήθηκαν στην Αγία Σοφία, παίκτες, τεχνικό και διοικητικό τιμ επισκέφθηκαν και την Basilica Cisterna (Βασιλική Κινστέρνα). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόγεια δεξαμενή νερού που κατασκευάστηκε στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία και θα λάβει το όνομά του το κολυμβητήριο της ΑΕΚ, CISTERNA POLIS.

Η ΑΕΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Τουρκίας την ΈΝΚΑ από την οποία έχασε με 9-8 ενώ κέρδισε με 15-11 την Χιμπελιάδα.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου δείχνει έτοιμη για να συμμετάσχει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 στο οποίο είναι και φαβορί για την άνοδο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED