Με το ενάμιση...πόδι στην Α1 ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Με το ενάμιση...πόδι στην Α1 ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 11-4 τον Νηρέα Γέρακα στο 1ο... τελικό ανόδου και είναι κατά μεγάλο ποσοστό στην Α1.

Με το ενάμιση πόδι στην Α1 είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα πόλο του κέρδισε με 11-4 το Νηρέα Γεράκα στα ημιτελικά της Α2 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός με το +7 είναι το απόλυτο φαβορί για την μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Α1 της περιόδου 2019-20.

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε: «Είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο ωστόσο στο δεύτερο χάσαμε την συγκέντρωση μας. Δεν δεχτήκαμε γκολ στα ίσα και σε σχετικά μέτρια ημέρα στην επίθεση κάναμε τη νίκη που έπρεπε. Θα ξεκουραστούμε αύριο και θέλουμε να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη και να πάμε μετά στον τελικό».

Τα οχτάλεπτα: 3-0, 0-1, 4-2, 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Παρασκευόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Αλ., Κουρλιάφτης 1, Κουλιεράκης 3, Ορφανός, Πανταζόπουλος 4, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Μπερτόλης, Γαβαλάς Ι. 1, Δαβίλας, Μπιτσάκος, Ιωαννίδης/

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ (Κώστας Σπηλιόπουλος): Πανής, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος Γρ. 2, Παπαδόπουλος Π. 1, Μαυρεδάκης, Δανούρδης, Γκάτσος 1, Σταθόπουλος, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος, Κολυβάς, Κυζιώρος, Μαντζώρος, Λουπάκης, Κουλουκτζής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 13-8

Το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στην Α1 έκανε και ο Πανιώνιος που κέρδισε με 13-8 τον Ηλυσιακό και έτσι είναι και γι' αυτόν τυπική διαδικασία η ρεβάνς. Λογικά ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος θα είναι στην Α1 και απλά θα παίξουν στον τελικό για να μάθουμε ποια ομάδα θ' ανέβει ως 1η και ως 2η.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 3-2, 4-3, 4-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζάλας, Ζουρίδης, Δημακόπουλος 2, Λύκαρης, Καρακάσης Ν. 3, Τσακιράκης 1, Παττακός, Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος 2, Βέκκος 2, Γεωργακόπουλος, Τζεραΐσης, Δούκας 1, Γαβαλάς Γ. 2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σταύρου): Μπελιάς, Χριστοφίδης 1, Χάλαρης Ι., Μπεκές, Γκιτσάκης 2, Λάππας 1, Παλιός 2, Κρανιάς 1, Τόυμπουρος, Τασσόπουλος, Στραβάκος, Ξυλάς 1, Τρελλόπουλος, Λαδάς, Χάλαρης Μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα