Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!

Αντώνης Πατσούρας
Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 20-3 το Νηρέα Χαλανδρίου και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στη Χίο.

Τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 στο Καρπενήσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το μεσημέρι (14:00) του Σαββάτου (16.2) στη Χίο, ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε την Παρασκευή με 20-3 στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 που διεξάγεται στο Ιωνικό κολυμβητήριο Χίου τον Νηρέα Χαλανδρίου και έτσι εξασφάλισε μια θέση στον τελικό όπου θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Βουλιαγμένη-Γλυφάδα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με 5 γκολ ενώ την ακολούθησε η νεαρή συμπαίκτρια της, γεννημένη το 2001, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που πέτυχε 4 γκολ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα μ' ένα σερί 15-0 και δέχτηκε το πρώτο γκολ του στο 7΄07 του 3ου από την έμπειρη Ντίνα Κουτέλη. Ο Νηρέας που είχε 1/2 στον παραπάνω πέτυχε και 2ο γκολ στο 3ο με την Δούλη (π/π) και απλά ο Ολυμπιακός έφτασε στο 4ο στο άνετο 20-3.

Ο Χάρης Παυλίδης ξεκούρασε τόσο την Φιλιώ Μανωλιουδάκη όσο και την Διαμαντοπούλου. Βασική τερματοφύλακας έπαιξε η Ιωάννα Σταματοπούλου και εν συνεχεία η Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε το Κύπελλο που πήραμε πέρσι. Γι' αυτό το λόγο ήρθαμε στην Χίο. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Τα οχτάλεπτα: 7-0, 8-0, 2-2, 3-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ.1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Αν., Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη 1, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα