Τελικός με φαβορί στο Κύπελλο!

Αντώνης Πατσούρας
Τελικός με φαβορί στο Κύπελλο!

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει το 20ο Κύπελλο και η Βουλιαγμένη να πετύχει τη νίκη της δεκαετίας.

Φαβορί. Μια λέξη που χρησιμοποιεί ο καθένας μας καθημερινά. Εκφράζει την πίστη μας για την υπεροχή συνήθως κάποιας ομάδας. Πολλές φορές είναι φαβορί στα ... χαρτιά και όχι τελικά στο γήπεδο. Άλλες φορές δεν είναι φαβορί αλλά... στην πορεία τα καταφέρνει.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών είναι μια από τις ομάδες που δεν μπορείς να τις κερδίσεις εύκολα. Σε Ελλάδα και Ευρώπη και στον κόσμο εάν υπήρχε μια παγκόσμια διοργάνωση. Τι είναι ανίκητος; Στην Ελλάδα έχει χάσει στα τελευταία 5,5 χρόνια μια φορά και αυτή σε τελικό Κυπέλλου από τη Βουλιαγμένη στο Καρπενήσι. Το 2017.

Στην Ευρώπη τον κέρδισε στην αρχή της χρονιάς η Βερόνα και μετά καμία άλλη ομάδα. Όλα αυτά εγγυόνται ότι μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (19.1) στο "Παύλος Μπακογιάννης" θα είναι Κυπελλούχος Ελλάδος για 20η φορά;

Όλοι τον δίνουν φαβορί αλλά όλοι δίνουν και ένα ποσοστό στη Βουλιαγμένη. Όσο ζεις ελπίζεις. Η Βουλιαγμένη του πήρε 2 Κύπελλα μέσα σ' αυτή τη δεκαετία και είναι η μοναδική που το έχει καταφέρει. Γιατί να μην τριτώσει το... καλό ή κακό ανάλογα από την πλευρά που το βλέπει κανείς.

Ο Ολυμπιακός, στο μπάσκετ, κάποτε έχασε μ' έναν πόντο από τον ΒΑΟ. Μετά πήρε την Ευρωλίγκα. Γιατί να μην το κάνει και η Βουλιαγμένη που δεν είναι καμία τόσο άπειρη ομάδα, όσο ο ΒΑΟ; Έχει παίξει σε 15 τελικούς Κυπέλλου και αυτή θα είναι η 16η. Ναι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει 26 συμμετοχές και πάει για την 27η.

Η Βουλιαγμένη έχει στον πάγκο της τον Χρβόγιε Κόλιανιν ο οποίος έως και πέρσι ήταν βοηθός του Βλάχου στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά δεν άλλαξε παίκτες, δεν άλλαξε συστήματα, δεν άλλαξε.... Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει με την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μα κάποτε η εθνική ποδοσφαίρου πήρε το Euro και μετά έκανε ... γκέλα με την Αλβανία.

Η ιστορία θα γράψει τον Κυπελλούχο Ελλάδος 2019. Μόνη αυτή. Η ΕΡΤ-2 θα δείξει απευθείας στις 14:00 τον τελικό και όλοι θα ξέρουμε όταν το ρολόι δείξει 3 και κάτι εάν ο Ολυμπιακός θα έχει κατακτήσει το 20ο ή η Βουλιαγμένη το 5ο;

Εάν ο "μαθητής" Κόλιανιν κερδίσει τον "δάσκαλο" Βλάχο. Εάν ο Μυλωνάκης στεναχωρήσει τον φίλο του Αφρουδάκη ή το αντίθετο. Εάν ο Γούνας "πληγώσει" την παλιά του ομάδα ή ο Ποντικέας την δικιά του παλιά, τον Ολυμπιακό.

Οι απαντήσεις σύντομα.... Ελπίζουμε ο κόσμος να τιμήσει τη διοργάνωση, να γεμίσει την πισίνα, και να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές.

 

Τελευταία Νέα