Δυο παιχνίδια αλλά ένας τελικός!

Αντώνης Πατσούρας
Δυο παιχνίδια αλλά ένας τελικός!

bet365

Αρχίζει η δράση στο 20o Final-4 στο Καρπενήσι. Στις 18:00 ο ημιτελικός ΓΣ Περιστερίου-Βουλιαγμένη και στις 20:00 ο ημιτελικός Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Δυο ημιτελικοί, ένας τελικός. Το 20ο Final-4 του Κυπέλλου πόλο Ανδρών αρχίζει σε λίγες ώρες (Παρασκευή, 18/1) στο Καρπενήσι και στο κολυμβητήριο "Παύλος Μπακογιάννης".

Στον 1ο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το ERT play θα κοντραριστούν η Βουλιαγμένη με τον ΓΣ Περιστερίου που είναι η πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση. Μπορεί το Περιστέρι να κέρδισε πρόσφατα στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη για την Α1 αλλά το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι "Μπέμπηδες".

Το Περιστέρι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Καναδών παικτών του Γκάρντιγιαν και Σπούνερ οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπουδραμής και Πολυχρονόπουλος.

Στη συνέχεια το ζευγάρι του περσινού τελικού στη Χίο, ο Ολυμπιακός με τον ΑΝΟΓ, θα παίξουν στις 20:00 (ERT play) για το 2ο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/1,ΕΡΤ2). Ο Ολυμπιακός συμμετέχει για 2η φορά στην ιστορία του σε Final-4 ως Πρωταθλητής Ευρώπης (η πρώτη το 2003 όπου κατέκτησε το Κύπελλο) και είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για πρόκριση στον τελικό αλλά και για την κούπα.

Διαιτητές θα είναι οι Δαμιανάκης, Κουρτίδης.

 

Τελευταία Νέα