Στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών ο Ολυμπιακός

Αντώνης Πατσούρας
Στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών ο Ολυμπιακός

bet365

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 17-5 τον Απόλλων Σμύρνης και προκρίθηκε στο Final-4 στο Καρπενήσι.

Ολυμπιακός – Μίλαν με προσφορά ημέρας! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου, που είναι και κάτοχος του τίτλου, επικράτησε με 17-5 του Απόλλων Σμύρνης το μεσημέρι της Πέμπτης (13/12) στον προημιτελικό που διεξήχθη στον Πειραιά και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 7-1, 3-0, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Κάκκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκοβ, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Μαυρωτάς Α., Ξανθόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα