Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Gazzetta team
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

bet365

Τα ζευγάρια Υδραϊκός-Γλυφάδα και ΓΣ Περιστερίου-Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Στο Περιστέρι και στον Άλιμο θα "φιλοξενηθούν" οι δυο πιο... καυτοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο Ανδρών.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) στα γραφεία της ΚΟΕ "έβγαλε" τα ζευγάρια ΓΣ Περιστερίου-Παναθηναϊκός και Υδραϊκός-Γλυφάδα στα οποία θα δοθεί "μάχη" για ένα εισιτήριο για το Final-4.

Ο Παναθηναϊκός, που είναι η μοναδική ομάδα της Α2 που συμμετέχει στα προημιτελικά, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Περιστέρι αλλά θα παλέψει για την πρόκριση. Κοινό σημείο των δυο ομάδων ο Κώστας Λούδης που είναι σήμερα προπονητής στο Περιστέρι αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έχει θητεύσει με επιτυχία τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης στον Παναθηναϊκό.

Στο άλλο ζευγάρι του Υδραϊκού με την Γλυφάδα, η μέρα που θα βρεθούν οι δυο ομάδες θα κρίνει την πρόκριση, με τον Υδραϊκό να έχει περισσότερη εμπειρία αλλά την Γλυφάδα ενθουσιασμό.

Εύκολο έργο θα έχουν ο Ολυμπιακός που κληρώθηκε με τον Απόλλων Σμύρνης και η Βουλιαγμένη που θα παίξει με τον ΟΘΦ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 Δεκεμβρίου και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 18 και 19 Ιανουαρίου.

 

Τελευταία Νέα