Οι κλήσεις της εθνικής γυναικών

Gazzetta team
Οι κλήσεις της εθνικής γυναικών

bet365

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στο Ισραήλ.


Τις "εκλεκτές" του για τον αγώνα της 1ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (Α' όμιλος) με αντίπαλο το Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής πόλο γυναικών Γιώργος Μορφέσης.

Η ομάδα θα προπονηθεί για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και την επόμενη ημέρα (20:00) θα παίξει με το Ισραήλ στην ίδια πισίνα.

Η Ελλάδα είναι στον Α' όμιλο μαζί με το Ισραήλ, την Ρωσία και την Ισπανία.

Οι παίκτριες που κλήθηκαν ειναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αναστασία Λούδη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Άννα Μαμόγλου, Άννα – Μαρία Κοντονή (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Βασιλική Δούλη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).

Οι 3 πρώτες ομάδες του Ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης (29-31 Μαρτίου) και από εκεί οι 3 πρώτες της κατάταξης στο Super Final του φετινού World League.

 

Τελευταία Νέα