Ισπανικό ραδιόφωνο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν μέσα στο 2020»!

Gazzetta team
Ισπανικό ραδιόφωνο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν μέσα στο 2020»!

bet365

Δημοσιογράφος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cope» επικαλείται πηγή της ΔΟΕ για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω του κορονοϊού.

Εκατοντάδες είναι οι φωνές ομοσπονδιών και αθλητών για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λόγω της επέλασης του κορονοϊού. Παρ' ότι η ΔΟΕ επιμένει να υποστηρίζει ότι οι Αγώνες θα γίνουν κανονικά (είναι προγραμματισμένοι για το διάστημα 24 Ιουλίου - 9 Αυγούστου), ο ιός Covid-19 δείχνει να έχει διαφορετική άποψη.

«Μέσα από την ΔΟΕ μου λένε: 'Δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα στο 2020'» υποστήριξε, μέσω «τιτιβίσματος» του, ο Άνχελ Γαρθία Μουνίθ, δημοσιογράφος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «COPE».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.