Ισπανικό ραδιόφωνο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν μέσα στο 2020»!

Gazzetta team
Ισπανικό ραδιόφωνο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν μέσα στο 2020»!

bet365

Δημοσιογράφος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cope» επικαλείται πηγή της ΔΟΕ για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω του κορονοϊού.

Εκατοντάδες είναι οι φωνές ομοσπονδιών και αθλητών για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λόγω της επέλασης του κορονοϊού. Παρ' ότι η ΔΟΕ επιμένει να υποστηρίζει ότι οι Αγώνες θα γίνουν κανονικά (είναι προγραμματισμένοι για το διάστημα 24 Ιουλίου - 9 Αυγούστου), ο ιός Covid-19 δείχνει να έχει διαφορετική άποψη.

«Μέσα από την ΔΟΕ μου λένε: 'Δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα στο 2020'» υποστήριξε, μέσω «τιτιβίσματος» του, ο Άνχελ Γαρθία Μουνίθ, δημοσιογράφος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «COPE».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!