Κολύμβηση: Ο Εγγλεζάκης έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ του Γιαννιώτη στα 400μ. ελεύθερο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Gazzetta team
Κολύμβηση: Ο Εγγλεζάκης έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ του Γιαννιώτη στα 400μ. ελεύθερο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

bet365

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης από τον Κώστα Εγγλεζάκη

Με μία πολύ καλή εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κώστα Εγγλεζάκη, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη Βουδαπέστη για τα ελληνική χρώματα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε τα 400μ. ελεύθερο σε χρόνο 3:48.59, τερματίζοντας στην έκτη θέση στη σειρά του και 11η συνολικά, για να μείνει στις λεπτομέρειες εκτός τελικού.

Ο Εγγλεζάκης κατέρριψε ένα ρεκόρ το οποίο κρατούσε από το 2006 και άνηκε στον Σπύρο Γιαννιώτη με 3.48.67 και το οποίο είχε σημειωθεί και πάλι στην Βουδαπέστη και σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και του Δημήτρη Μάρκου ο οποίος κέρδισε την σειρά του και ήταν 13ος στο σύνολο, κάνοντας χρόνο 3.49.22. Την όγδοη θέση που έδωσε την τελευταία συμμετοχή σε τελικό, την κατάκτησε ο Εσθονός Ζιρκ με 3:48.39.

Εκτός τελικού έμεινε και στα 50μ. ελεύθερο η Νόρα Δράκου καθώς στην έβδομη προκριματική σειρά τερμάτισε έβδομη με χρόνο 25.42 και συνολικά 20η στην κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρεμιέρα για τα "δελφίνια" της Ελλάδος τη Δευτέρα στη Βουδαπέστη

Η τελετή εισόδου του Σπύρου Γιαννιώτη στο Hall Of Fame (vid)

 

Τελευταία Νέα