Κάτια Σαρακατσάνη: Ανανέωσε στο κολυμβητικό του Ιωνικού

Gazzetta team
Κάτια Σαρακατσάνη: Ανανέωσε στο κολυμβητικό του Ιωνικού

bet365

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την έμπειρη προπονήτρια κολύμβησης.

Στη Νίκαια και στο κολυμβητικό τμήμα του Ιωνικού θα παραμείνει και τη νέα χρονιά η Κάτια Σαρακατσάνη.

Η έμπειρη προπονήτρια συμφώνησε σ' όλα με την ομάδα της Νίκαιας και θα δουλέψει μαζί με τον Νίκο Γέμελο που ανέλαβε διευθυντής στο κολυμβητικό τη νέα σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για το τμήμα της κολύμβησης, με την προπονήτρια Κάτια Σαρακατσάνη!

Η Κάτια υπήρξε μια αθλήτρια με λαμπρή καριέρα, σπουδαίες διακρίσεις και συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες ( Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004). Συμμετείχε σε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα σε Περθ 1998, Βαρκελώνη 2003 και Καζαν 2015 οπου πραγματοποίησε και πανελλήνιο ρεκορ στην σκυτάλη.

Σε πανευρωπαϊκούς αγώνες πέτυχε το 1993 το πρώτο της πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα πρόσθιο ενω έδωσε το "παρών" σε άλλες 5 διοργανώσεις σε Βιέννη, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη, Ελσίνκι και Μαδρίτη.

Έχει κατακτήσει 2 μετάλλια σε Μεσογειακούς αγώνες στην Γαλλία το 1993 και στην Ιταλία το 1997 ενω στα εγχώρια πρωταθλήματα μετράει 26 πανελλήνιες νίκες απο το 1993 έως το 2015 με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα οχτώ χρόνων.

Η προπονητική της καριέρα περιλαμβάνει ομαδες όπως οι Αρίων Γλυφάδας, Κ.Ο Δελφίς και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης ενώ πέρσι ανήκε στο προπονητικό team του Ιωνικού.

Η Κάτια, που έχει διατελέσει και αθλήτρια της ομάδας μας, στην νέα εποχή για το κολυμβητικό τμήμα του Ιωνικού αναμένεται να έχει διευρυμένο ρόλο που μεταξύ άλλων θα αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο χτες και στο σήμερα για τον σύλλογο».

 

Τελευταία Νέα