Πετρούνιας: «Έχω κερδίσει το δικαίωμα να είμαι πρώτος»

Gazzetta team
Πετρούνιας: «Έχω κερδίσει το δικαίωμα να είμαι πρώτος»

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος έχει κάνει κατάληψη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των μεγάλων διοργανώσεων, δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να παραμείνει φέτος αήττητος.

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά. Έδειξα ότι μπορώ να εκτελέσω σωστά το πρόγραμμά μου σε δύο συνεχόμενες ημέρες. Ήθελα να πάρω το χρυσό μετάλλιο, αλλά και να φτάσω τους 16,000 βαθμούς, πράγμα που επίσης θα πετύχαινα, αν δεν είχα μία αστάθεια στην έξοδο.

Και πάλι, όμως πήρα μία καλή βαθμολογία. Έχει μεγάλη σημασία και ο βαθμός που θα παίρνω, σε κάθε διοργάνωση, όπως βέβαια και το ότι ξεκινάμε τη χρονιά με νίκη. Έχω κερδίσει το δικαίωμα να είμαι πρώτος, ακόμα και με μία αστάθεια σ’ ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας και συμπλήρωσε,

«Ο μεγάλος στόχος μου για φέτος είναι να βγάλω τη χρονιά αήττητος και πιστεύω ότι είναι απόλυτα ρεαλιστικός, εφόσον είμαι καλά στην υγεία μου. Θέλω να πλησιάζω κάθε φορά αυτή τη βαθμολογία, την οποία δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να μπορεί να ξεπεράσει. Ευχαριστώ το χορηγό μου, και όλους όσοι με στηρίζουν στην προσπάθειά μου και περιμένουν το καλύτερο από εμένα».

 

Τελευταία Νέα