Τζόκοβιτς: «Οι άντρες θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα χρήματα»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Οι άντρες θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα χρήματα»

bet365

Άλλη μια δήλωση που θα συζητηθεί έρχεται να προστεθεί στην δήλωση του Μουρ, για την αμοιβή γυναικών και αντρών στο τένις. Ο Τζόκοβιτς συμφωνεί στην διαφορά των αμοιβών μεταξύ αντρών και γυναικών.

Χρόνιο θέμα συζήτησης είναι στο άθλημα του τένις για το αν θα πρέπει οι γυναίκες αθλήτριες να έχουν τα ίδια χρηματικά ποσά σαν αμοιβή με τους άντρες αθλητές.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μια δήλωση του έρχεται να δείξει την θέση του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Νόλε μεταξύ άλλων είπε: «Τις χειροκροτώ για την προσπάθεια τους, αλήθεια το κάνω. Παλεύουν για αυτά που αξίζουν και το έχουν. Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι ο αντρικός κόσμος του τένις, ο κόσμος του ATP, πρέπει να αγωνίζονται για περισσότερα επειδή οι στατιστικές δείχνουν ότι έχουμε πολλούς περισσότερους θεατές στα δικά μας παιχνίδια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ίσως να έπρεπε να πληρωνόμαστε παραπάνω. Οι γυναίκες πρέπει να αγωνίζονται για αυτά που πιστεύουν ότι αξίζουν και εμείς πρέπει να αγωνιζόμαστε για αυτά που εμείς πιστεύουμε ότι αξίζουμε».

Η δήλωση του Τζόκοβιτς έρχεται να προστεθεί σε αυτή του γενικού διευθυντή του Indian Wells Tennis Garden, Ρέιμοντ Μουρ που είπε: «Αν ήμουν γυναίκα παίκτρια, θα έπεφτα κάθε βράδυ στα γόνατα και θα ευχαριστούσα τον Θεό που γεννήθηκε ο Φέντερερ και ο Ναδάλ, διότι αυτοί έχουν αναδείξει το άθλημα».

Σύντομα ο ίδιος βέβαια, με τις κριτικές προς το πρόσωπο του να είναι έντονες, αναγκάστηκε να απολογηθεί για την δήλωση του.

 

Τελευταία Νέα