Διαθεσόπουλος: «Φτάσαμε στη βρύση, να πιούμε νερό»

Gazzetta team
Διαθεσόπουλος: «Φτάσαμε στη βρύση, να πιούμε νερό»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφορικά με την πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς περιμένει η ομάδα να πιει νερό-μετάλλιο.

Ναι μεν η επιτυχία της πρόκρισης της Εθνικής πόλο ανδρών στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Καζάν να είναι μεγάλη, ωστόσο παρά την χαρά του, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, περιμένοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πιει νερό-κατακτήσει μετάλλιο.

Αναλυτικά ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και όλους όσους είναι κοντά σε αυτήν την ομάδα για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά θέλω ακόμα να είμαι φειδωλός και συγκρατημένος στις δηλώσεις μου. Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Τίποτα ακόμα δεν τελείωσε. Πρέπει να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι γιατί είναι μια καλή συγκυρία και όλα συνηγορούν ώστε να πετύχουμε αυτό που ποθούμε δώ και πολλά χρόνια. Ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα (σ.σ. το δεύτερο μετά το 2005 στο μόντρεαλ). Και δεν πρέπει να χαθεί. Δεν είναι λοιπόν ώρα για κουβέντες, αλλά για πράξεις. Φτάσαμε στη βρύση, να πιούμε νερό...».

 

Τελευταία Νέα