Ιστορική άνοδος του Υδραϊκού

Gazzetta team
Ιστορική άνοδος του Υδραϊκού

bet365

Μετά το Καλαμάκι, ο Υδραϊκός πανηγυρίζει την άνοδό του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 πόλο ανδρών, τερματίζοντας στη δεύτερη προνομιούχο θέση στην τελική φάση των πλέι οφ της Α2.

Η ομάδα της Ύδρας ισοβάθμησε στη 2η θέση με τον ΝΟ Χανίων, κι ενώ οι δύο τους είχαν ίδια τα περισσότερα κριτήρια ισοβαθμίας (τα μεταξύ τους παιχνίδια, τις διαφορές τερμάτων στα μεταξύ τους, αλλά και την καλύτερη επίθεση), ο Υδραϊκός είχε καλύτερα αποτελέσματα με τον πρώτο ΝΟ Καλαμακίου (ήττες με μικρότερες διαφορές) και ευνοήθηκε. Όλα, μάλιστα, κρίθηκαν στο τελευταίο ματς του προγράμματος όπου ο ΝΟ Καλαμακίου νίκησε με 11-6 τον ΝΟ Χανίων.

Ο Υδραϊκός είναι μια σχετικά νεοσύστατη ομάδα που ανέβηκε ταχύτατα τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια έχοντας στη σύνθεσή τους παλιές δόξες του ελληνικού πόλο όπως οι Μαυρωτάς, Καϊάφας, Χρ. Δήμου.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (20/7)
ΝΕ Λαμίας - ΝΟ Καλαμακίου 5-15
ΝΟ Πατρών - Υδραϊκός 8-14
ΝΟ Χανίων - ΟΥΚ Βόλου 13-8
Υδραϊκός - ΝΕ Λαμίας 10-4
ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Πατρών 10-8
ΝΟ Καλαμακίου - ΝΟ Χανίων 11-6.

Η Τελική Βαθμολογία
1. ΝΟ Καλαμακίου 30
2. Υδραϊκός 19
...
3. ΝΟ Χανίων 19
4. ΟΥΚ Βόλου 10
5. ΝΟ Πατρών 10
6. ΝΕ Λαμίας 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα