Διακοπές με Ντίμι η Σαράποβα (pics)

Gazzetta team
Διακοπές με Ντίμι η Σαράποβα (pics)

bet365

Στο Μεξικό βρέθηκε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στον χώρο του τένις και πήρε τις ανάσες του εν όψει των τουρνουά της Βορείου Αμερικής.

Μαρία Σαράποβα και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο στο Λος Κάμπος, μετά από τις... αντίστροφες πορείες τους σε Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον.

Η 27χρονη Ρωσίδα έφυγε νικήτρια από το Παρίσι, ενώ ο σύντροφός της δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Στο Λονδίνο, αντίθετα, ο 23χρονος Βούλγαρος πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη πορεία του σε major φτάνοντας στα ημιτελικά. Η Μάσα, όμως, αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο και έμεινε στην πόλη μόνο για να στηρίξει την προσπάθεια του Ντίμι. Να δούμε αν θα... συγχρονιστούν στο US Open!

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους...

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα