Μπαχ: «Η ακύρωση των Ολυμπιακών θα ήταν ο εύκολος δρόμος για εμάς»

Μπαχ: «Η ακύρωση των Ολυμπιακών θα ήταν ο εύκολος δρόμος για εμάς»

bet365

O πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ ξεκαθάρισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά.

Παρά τα σενάρια περί ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λίγες ημέρες πριν από την τελετή έναρξης τους τα οποία "βγήκαν" από επίσημα χείλη ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ βάζει τέλος σ' όλα αυτά και τονίζει ότι η ακύρωση δεν ήταν ποτέ επιλογή.

«Η ΔΟΕ δεν εγκαταλείπει ποτέ τους αθλητές. Η ακύρωση θα ήταν ο εύκολος δρόμος για εμάς. Θα μπορούσαμε να αντλήσουμε από την ασφάλιση που είχαμε τότε και να προχωρήσουμε στο Παρίσι το 2024. Αλλά στην πραγματικότητα, η ακύρωση δεν ήταν ποτέ επιλογή για εμάς.

Για να φτάσουμε σε αυτήν την ημέρα σήμερα, έπρεπε να δείξουμε εμπιστοσύνη. Έπρεπε να δείξουμε μια έξοδο από αυτήν την κρίση. Έπρεπε να παράσχουμε σταθερότητα. Έπρεπε να χτίσουμε εμπιστοσύνη. Έπρεπε να δώσουμε ελπίδα», είπε ο Τόμας Μπαχ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!