Τόκιο 2021: Ο επικεφαλής των Αγώνων δεν αποκλείει ακόμα και ματαίωση της διοργάνωσης

Τόκιο 2021: Ο επικεφαλής των Αγώνων δεν αποκλείει ακόμα και ματαίωση της διοργάνωσης

bet365

Τα νέα κρούσματα στο Τόκιο ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα και την ματαίωση της διοργάνωσης με τον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Τοσίρο Μούτο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Τα νέα κρούσματα στο Τόκιο ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα και την ματαίωση της διοργάνωσης. Αυτά υποστηρίζει ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, Τοσίρο Μούτο.

Ο Τοσίρο Μούτο ρωτήθηκε για το κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα για ματαίωση των Αγώνων σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων με τον Ιάπωνα παράγοντα να τονίζει πως η Επιτροπή παρακολουθεί την κατάσταση και είναι πάντα σε επαφή με τις εμπλεκόμενες πλευρές για το μέλλον της διοργάνωσης.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει με τον αριθμό των κρουσμάτων, οπότε θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις, αν υπάρξει μια κορύφωση. Έχουμε συμφωνήσει ότι βάσει της κατάστασης με τον κορονοϊό, θα συνεδριάσουμε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (σ.σ. ιαπωνική και μητροπολιτική κυβέρνηση, οργανωτική επιτροπή, ΔΟΕ και ιαπωνική Ολυμπιακή επιτροπή). Σε αυτό το σημείο, τα κρούσματα μπορεί να πέσουν, μπορεί και να είναι πιο πολλά. Επομένως, θα σκεφτούμε το τι θα κάνουμε, αν αυξηθούν τα κρούσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά με τα κρούσματα να αυξάνονται φτάνοντας συνολικά τα 67.

Πάντως, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει πιθανότητα νέας αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ όπως είναι γνωστό όλοι οι Αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!