Καπράλος: «Μας στεναχωρεί η απόφαση αλλά δεν θα χαθεί το όνειρο για τους αθλητές»

 Καπράλος: «Μας στεναχωρεί η απόφαση αλλά δεν θα χαθεί το όνειρο για τους αθλητές»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος μίλησε για την απόφαση να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο χωρίς θεατές.

Οριστική είναι πλέον η απόφαση για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο χωρίς την παρουσία θεατών.

Οι διοργανωτές λόγω του covid-19 δεν ρισκάρουν έστω και ελάχιστους θεατές στις εξέδρες και έτσι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κληθούν να διακριθούν σε άδεια στάδεια.

Την απόφαση σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος:

«Είναι μία απόφαση που μας στενοχωρεί αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν μπορούσαμε να την αποφύγουμε, από την στιγμή που το Τόκιο κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της πανδημίας.

Είναι γεγονός ότι χάνεται η εορταστική ατμόσφαιρα των αγώνων αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν και έτσι δεν θα χαθεί το όνειρο για τους αθλητές και τις αθλήτριες που εδώ και πέντε χρόνια προετοιμάζονται σκληρά για τους Ολυμπιακούς.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια τους αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων της Ιαπωνίας. Με το βοήθεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων θα ζήσουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη τον παλμό των Ολυμπιακών Αγώνων, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των συμμετεχόντων και των θεατών.»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.