Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα χωρίς θεατές στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα χωρίς θεατές στο Τόκιο

bet365

Οριστικά χωρίς θεατές θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που είχε ως συνέπεια να μπει η Ιαπωνία ξανά σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Μετά και επίσημη ανακοίνωση της Ταμάγιο Μαρουκάουα, υπεύθυνης Υπουργού της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οριστικοποιήθηκε η απουσία θεατών από τα γήπεδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα.

H απόφαση ελήφθη μετά από τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο, οι αρχές της πόλης, αλλά και της κυβέρνησης της χώρας.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να ληφθεί για το καλό των θεατών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σέικο Χασιμότο ανέφερε:

«Είχαμε αναλάβει αυτή τη σοβαρή ευθύνη από την πρώτη ημέρα που αναβλήθηκαν οι αγώνες το 2020. Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες γα τους Ιάπωνες πολίτες και όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.