Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα χωρίς θεατές στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα χωρίς θεατές στο Τόκιο

bet365

Οριστικά χωρίς θεατές θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που είχε ως συνέπεια να μπει η Ιαπωνία ξανά σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Μετά και επίσημη ανακοίνωση της Ταμάγιο Μαρουκάουα, υπεύθυνης Υπουργού της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οριστικοποιήθηκε η απουσία θεατών από τα γήπεδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα.

H απόφαση ελήφθη μετά από τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο, οι αρχές της πόλης, αλλά και της κυβέρνησης της χώρας.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να ληφθεί για το καλό των θεατών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σέικο Χασιμότο ανέφερε:

«Είχαμε αναλάβει αυτή τη σοβαρή ευθύνη από την πρώτη ημέρα που αναβλήθηκαν οι αγώνες το 2020. Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες γα τους Ιάπωνες πολίτες και όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα