Κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους στο Ολυμπιακό Χωριό

Κώστας Ευθυμιάδης
Κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους στο Ολυμπιακό Χωριό

bet365

Συναγερμός στο Τόκιο καθώς έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι του Ολυμπιακού Χωριού.

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για τους αθλητές, το Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, δύο εργαζόμενοι του Ολυμπιακού Χωριού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. όπως αναφέρουν, πρόκειται για δύο υπαλλήλους οι οποίοι έσπασαν το πρωτόκολλο και δείπνησαν με άλλους δύο εργαζόμενους. Οι άλλοι δύο βρέθηκαν αρνητικοί, ενώ σε καραντίνα μπήκαν ήδη οι δύο θετικοί.

Ως τώρα, εκτός των υπαλλήλων έχουν βρεθεί άλλα τρία κρούσματα που σχετίζονται με την διοργάνωση. Πρόκειται για έναν αθλητή από την Σερβία και έναν αθλητή και τον προπονητή του από την Ουγκάντα, που αμφότεροι εντοπίστηκαν θετικοί στο αεροδρόμιο.

Το Ολυμπιακό Χωριό θα ανοίξει τις πύλες του για τους αθλητές μόλις μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Ακυρώθηκε η λαμπαδηδρομία στο Τόκιο

Εν τω μεταξύ, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στο Τόκιο η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να ακυρωθεί η λαμπαδηδρομία στην πόλη. Υπό τον φόβο πως θα υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός, θεωρήθηκε πως είναι προτιμότερο να μην γίνει η λαμπαδηδρομία στην πρωτεύουσα και να μπει απευθείας η φλόγα στο Ολυμπιακό στάδιο κατά την τελετή έναρξης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.