Σέρβος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με την άφιξή του στο Τόκιο

Κώστας Ευθυμιάδης
Σέρβος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με την άφιξή του στο Τόκιο

bet365

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού που αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες με έναν Σέρβο κωπηλάτη να βρίσκεται θετικός.

Το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού που σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εντοπίστηκε σε άφιξη αποστολής στο Τόκιο.

Ενα μέλος της ομάδας της κωπηλασίας από την Σερβία βρέθηκε θετικό με αποτέλεσμα να παραμείνει σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο Χανέντα.

Τα πέντε μέλη της σερβικής ομάδας πέρασαν από τεστ κορονοϊού με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο και τα αποτελέσματα ήταν θετικά σε έναν από αυτούς. Αμέσως το στέλεχος που βρέθηκε θετικό μεταφέρθηκε σε ιατρική μονάδα, ενώ τα άλλα τέσσερα μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστή εγκατάσταση κοντά στο αεροδρόμιο. Η σερβική ομάδα είχε προγραμματιστεί να ταξιδέψει στην πόλη Νάντο στο νομό Τογιάμα, για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της.

Είναι το δεύτερο κρούσμα σε αποστολή που φτάνει στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από ένα μέλος της αποστολής της Ουγκάντα πριν από περίπου δέκα μέρες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.