Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

bet365

Η Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, επιλέχθηκε στην ομάδα της ιππασίας των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η κόρη ενός celebrity θα είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που θα αγωνιστούν στην ιππασία, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο λόγος για την Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του θρύλου της μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν, η οποία δηλώθηκε από την ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ για το Τόκιο.

Η 29χρονη Τζέσικα θα αγωνιστεί με το άλογο Don Huan θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπερπήδησης εμποδίων (6-7 Αυγούστου) ελπίζοντας σε μια διάκριση. Το 2012 στο Λονδίνο ήταν στις επιλαχούσες, ωστόσο δεν πήγε ποτέ στην Αγγλία, όμως τώρα στο Τόκιο για πρώτη φορά στην καριέρα της, θα συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρέψει με ένα μετάλλιο στις ΗΠΑ καθώς θα είναι μέλος του ομαδικού, όπου η χώρα της παραδοσιακά ανεβαίνει στο βάθρο στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Τζέσικα ξεκίνησε να κάνει ιππασία στην φάρμα που έχει η οικογένειά της στο Νιου Τζέρσεϊ έπειτα από την προτροπή της μητέρας της και πλέον μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν θα την καμαρώσουν από την τηλεόραση να αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα