Τότεναμ - Αρσεναλ: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Τότεναμ - Αρσεναλ: Το 'ξερες;

bet365

Τότεναμ και Αρσεναλ κοντράρονται στο White Hart Lane και το Gazzetta δίνει πάρε-βάλε 10 πράγματα για τους δύο αντιπάλους.

Το λονδρέζικο ντέρμπι κλέβει την παράσταση στην Premier League το Σαββατοκύριακο, με την Τότεναμ να θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, έχοντας μειώσει την απόσταση από την πρώτη Τσέλσι στους 4 βαθμούς και την Άρσεναλ να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για τετράδα.

Οι Σπερς ετοιμάζονται να τερματίσουν πάνω από τους «Κανονιέρηδες» για πρώτη φορά μετά το 1995, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδέχεται ότι ο αντίπαλος είναι φαβορί!

Αυτό θα πρέπει όμως να το αποδείξουν στο χορτάρι του White Hart Lane. Το gazzetta.gr κάνει pregame με δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για το ματς!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το Τότεναμ-Άρσεναλ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ τόσο πριν την έναρξη, όσο και στο live! Επιπλέον, μπορεί να δώσει και έξτρα κέρδη με το Mega Booster. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League σε περίπτωση επιτυχίας παίρνουν μπόνους από 5% έως 100%!

1. Απόλυτη εντός έδρας η Τότεναμ. Η Αρσεναλ καίγεται για βαθμούς προκειμένου να δώσει την τελευταία μάχη για είσοδο στην 4άδα της Premier League, όμως έχει πολύ δύσκολο έργο ακόμα και για την ισοπαλία στο White Hart Lane. Αυτό γιατί η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι τρομακτική στο «σπίτι» της έχοντας 12 νίκες σε 12 ματς. Μάλιστα, οι Spurs, έχουν πετύχει 2+ γκολ στα 11 από αυτά.

2. Φουλ γκολ εκτός έδρας η Αρσεναλ. Μπορεί οι οπαδοί των Gunners όπου σταθούν και όπου βρεθούν να… αραδιάζουν ένα πανό γράφοντας ‘Wenger out’ όμως δεν είναι κάτι που θέλουν και οι ουδέτεροι. Αυτό γιατί η ομάδα του Αλσατού τεχνικού μοιράζει απλόχερα γκολ στα παιχνίδια της και στους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, η Αρσεναλ έχει προσφέρει over 2.5 γκολ.

Στο 1.42 βρίσκεται το Goal/goal στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το No Goal προσφέρει 2.25.

3. Spurs από... ημίχρονο. Η Τότεναμ δείχνει τρομακτική τελευταία και έχει θέσει τον εαυτό της σε θέση διεκδικήτριας του τίτλου στην Premier League από την Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι τόσο επιβλητική που στους 5 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έχει πάρει προβάδισμα από το πρώτο μέρος και στο τέλος έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

4. All-time-αφεντικό η Αρσεναλ. Ο αγώνας στο White Hart Lane ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λονδίνου θα είναι ο 193ος σε όλες τις διοργανώσεις και οι Gunners έχουν να λένε για το head-to-head. Αυτό γιατί έχουν στο βιογραφικό τους 80 νίκες, η Τότεναμ 61, ενώ υπάρχουν και 51 ισοπαλίες.

Η νίκη της Τότεναμ προσφέρει απόδοση 1.75 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.00 και το διπλό στο 4.30

5. Η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Γενικά η Αρσεναλ έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στην έδρα της Τότεναμ, όμως δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να τη φοβίζει. Οι Spurs έχουν την καλύτερη άμυνα στην Premier League έχοντας δεχθεί μόλις 22 γκολ σε 33 αγώνες, ενώ έχουν να λένε και για την επίθεση. Εκεί η ομάδα του Ποκετίνο είναι στην 2η θέση μαζί με την Τσέλσι με 69 γκολ, κάτω μόνο από την Λίβερπουλ (70).

6. Μοναδική αήττητη εντός έδρας. Τα facts της Τότεναμ είναι απλά εκπληκτικά και αποδεικνύουν γιατί χτυπάει στα ίσα τον τίτλο στο Νησί. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι η μοναδική αήττητη στην έδρα της και έχει απολογισμό 15 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, αυτές που πήραν αμφότερες με σκορ 1-1 Λίβερπουλ και Λέστερ.

Το under 2.5 γκολ δίνει 2.30 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το over 1.40

7. Χάρι Κέιν vs Αλέξις Σάντσες. Τα πιστόλια των δύο ομάδων αλλά και ολόκληρης της Premier League. Εντάξει, ο Ρομέλου Λουκάκου της Εβερτον έχει 24 γκολ στο πρωτάθλημα αλλά τον ακολουθούν οι άσοι των Τότεναμ και Αρσεναλ. Ο Χάρι Κέιν έχει βάλει 20 γκολ φέτος και αμέσως από κάτω του είναι ο Αλέξις Σάντσες με 19. Η Τότεναμ έχει ακόμα έναν παίκτη με πάνω από 15 τέρματα, τον Ντέλε Αλι, που έχει μετατραπεί σε επιθετικό και έχει φτάσει τα 16.

8. Η μάχη των ασίστ. Εκτός από τη λίστα των σκόρερς, ο Αλέξις Σάντσες της Αρσεναλ έχει είναι ψηλά και σε εκείνη με τις ασίστ καθώς έχει 9, όμως το αστέρι είναι ο Κρίστιαν Ερικσεν της Τότεναμ. Ο Δανός playmaker είναι πραγματικός μαέστρος για τους Spurs και από τα πόδια του έχουν φύγει 12 ασίστ, επίδοση που τον βάζει κάτω μόνο από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι (13).

9. Πάντα από πάνω ο Αρσέν. Ο Βενγκέρ μπορεί να ακούει τα χειρότερα από τους οπαδούς της Αρσεναλ, όμως τους έχει προσφέρει κάτι πολύτιμο πέρα φυσικά από τους τίτλους μέσα στα χρόνια. Ο Αλσατός, όσο είναι στο τιμόνι των Gunners, δεν έχει τερματίσει ποτέ κάτω από την Τότεναμ. Η τελευταία φορά που οι Spurs βρέθηκαν πάνω από την Αρσεναλ ήταν το 1995.

10. Ισοπαλία με γκολ. Αυτό περιμένει να δει κάποιος στο ντέρμπι του Λονδίνου αν λάβει υπόψη του τα πρόσφατα αποτελέσματα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια στο πλαίσιο της Premier League ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες με 1-1, 2-2, 1-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα