Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: Όταν παραλίγο να... λυγίσει η «βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ! (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: Όταν παραλίγο να... λυγίσει η «βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ! (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια, το γκολ του Ραούλ στο 80' στέρησε από τον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που γλίτωσε από το σόου των Ζιοβάνι-Ζάχοβιτς και έφυγε από το ΟΑΚΑ με το 3-3!

Το ημερολόγιο έδειχνε 15/9 του 1999. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το πιο «καυτό» - μεταγραφικά - καλοκαίρι του!

Ζιοβάνι και Ζάχοβιτς είχαν πιάσει Λιμάνι και στην πρεμιέρα των ομίλων με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν το λόγο που δαπανήθηκαν για λογαριασμό τους αρκετά δισεκατομμύρια ώστε να βάλουν την ερυθρόλευκη φανέλα!

Η Ρεάλ των Κασίγιας, Ιέρο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ρεδόνδο, Μοριέντες και Ραούλ, απέναντι σε παραπάνω από 70.000 κόσμο τα... χάνουν!

Μόλις στο 11' ο Ζιοβάνι ανοίγει το σκορ από την ασίστ του Ζάχοβιτς.

Η «βασίλισσα» όμως βγάζει αντίδραση και στο 24' και στο 32' οι Σάβιο και Ρομπέρτο Κάρλος ανατρέπουν το σκορ κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «Ζιό», κάνει το 2-2 στο 64' και μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ζάχοβιτς βάζει τον Ολυμπιακό και πάλι σε θέση οδηγού.

Στο 80' ο Ραούλ παγώνει το ΟΑΚΑ διαμορφώνοντας το 3-3.

Μία μεγάλη βραδιά για την ομάδα του Μπάγεβιτς που τελικά είχε όσο γλυκό τέλος άξιζε εκείνη η ομάδα, σ' εκείνο το ματς.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Μπάγιεβιτς): Eλευθερόπουλος, Καραταϊδης, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Οφορίκουε, Ζάχοβιτς (45' Αμπονσά, 55' Γκόκιτς, 85' Νινιάδης)

Ρεάλ Μαδρίτης (Τζον Μπέντζαμιν Τόσακ): Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο (60' Ελγκέρα), Σέζαρ, Ρεδόνδο (73' Γκούτι), Γκέρεμι, Σάβιο, ΜακΜάναμαν, Ραούλ, Μοριέντες (54' Ανελκά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα