Οι στιγμές της πέμπτης αγωνιστικής

Θάνος Σαρρής
Οι στιγμές της πέμπτης αγωνιστικής

bet365

Όμορφα γκολ και εικόνες. Το Match Review του gazzetta.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές της πέμπτης αγωνιστικής.

Σπαρτάκ Μόσχας – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική όπου τα γκολ μπήκαν με το σταγονόμετρο και σχεδόν αποκλειστικά από στημένες φάσεις, στην πέμπτη τα πράγματα πήγαν στο... άλλο άκρο! Συνολικά μπήκαν 11 γκολ παραπάνω, κάποια εκ των οποίων μοναδικής ομορφιάς. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ αυτό που θεωρείτε καλύτερο.

Οι ομάδες της Λίγκας λοιπόν άφησαν πίσω την ξηρασία, χάρισαν ωραία γκολ, αλλά και ωραίες στιγμές. Πάμε να δούμε εκείνες που ξεχωρίζουν.

Στο Αγρίνιο, το χειροκρότημα προκάλεσε η κίνηση των παικτών του Παναθηναϊκού να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον συμπαίκτης τους Λουτσιάνο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, ρήξη συνδέσμων και ρήξη μηνίσκου. Οι «πράσινοι» στη φωτογράφιση πριν την αναμέτρηση σήκωσαν μια λευκή φανέλα με το τριφύλλι που έγραφε Forza Luciano. Η κίνηση που ξεχώρισε έγινε από τον νεαρό Μιχάι. Ο Μολέντο έσπρωξε τον νεαρό στόπερ του Παναιτωλικού και παρότι τα αίματα άναψαν και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω στον στόπερ του Παναθηναϊκού, ο 19χρονος είχε την ωριμότητα να λειτουργήσει πυροσβεστικά, παρότι ο ίδιος ήταν ουσιαστικά το «θύμα».

Στην Τούμπα, ο Μαυροπάνος είχε... εξαφανίσει τον Πρίγιοβιτς μέχρι τη φάση του γκολ, όμως μια... στιγμή ήταν αρκετή. Ο νεαρός αμυντικός είχε βγει εκτός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ο Μάτος με τον Σέρβο βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν... βόλεϊ στην περιοχή και να ανοίξουν το σκορ. Ωραία στιγμή και τα εγκάρδια τετ-α-τετ του Βελλίδη με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Πανιώνιος στην καλύτερη μέχρι στιγμής του εμφάνιση συνέτριψε 4-1 την ΑΕΛ και οι παίκτες προσέφεραν εκπληκτικές στιγμές! Ο Γεσίλ μόλις σκόραρε πήγε και έκατσε στις θέσεις δίπλα στη φυσούνα χειροκροτώντας σαν οπαδός την ομάδα του, ενώ ο Λάμπρου με τον Σαββίδη πανηγύρισαν παίζοντας πέτρα-μολύβι-ψαλίδι-χαρτί, σκορπίζοντας το γέλιο!

Στο ντέρμπι οι στιγμές, φωτογραφικές και μη, ήταν πολλές. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και εδώ. Από τον πανηγυρισμό του Χριστοδουλόπουλου με την κορούλα του, μέχρι την αγκαλιά του Μελισσανίδη με τον Μπάγεβιτς, τον Βράνιες στους ώμους των οπαδών, τους τσαμπουκάδες, τις αποβολές, το πάρτι στα αποδυτήρια. Η στιγμή όμως που ξεχώρισε από όλες είναι αυτή που βρίσκεται παρακάτω, στη φωτογραφία της πέμπτης στροφής..

Οι αριθμοί της αγωνιστικής

Γκολ: 19
Δοκάρια: 4
Κίτρινες κάρτες: 37
Κόκκινες κάρτες: 4
Πέναλτι: 2
Ισοπαλίες:1
Εκτός έδρας γκολ: 4

Η φωτογραφία της αγωνιστικής

Η ΑΕΚ είχε ολοκληρώσει την ανατροπή και οι παίκτες με το προπονητικό τιμ πανηγύριζαν με την ψυχή τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους ΑμεΑ οπαδούς της ομάδας να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και φρόντισε να κάνει τη μέρα τους ακόμα πιο όμορφη. Έτρεξε κοντά τους, τους αγκάλιασε και φώναξε όλους τους παίκτες να πανηγυρίσουν μαζί τους, φωνάζοντας από κοινού για την αγαπημένη τους ομάδα. Εικόνες που μόνο ο αθλητισμός χαρίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα