Τα best goals της 3ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Τα best goals της 3ης αγωνιστικής

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr διαλέγει τα καλύτερα γκολ της τρίτης αγωνιστικής κι εσείς ψηφίζετε το καλύτερο.

Λιγότερα γκολ την τρίτη αγωνιστική, όπερ σημαίνει και λιγότερες επιλογές για το καλύτερο γκολ. Ωστόσο και πάλι υπήρχαν τέρματα που όχι μόνο μπαίνουν υποψήφια για την αγωνιστική αλλά ίσως και για την σεζόν. Το γκολ του Μάνταλου κόντρα στην ΑΕΛ για παράδειγμα, αλλά και το υπέροχο γκολ-φάουλ του Βάντερσον στην Τρίπολη.

Επιλογή πρώτη: Μάνταλος με Λάρισα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Το υπέροχο ψαλιδάκι του αρχηγού της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος γύρισε το κορμί του στη σέντρα του Μπακάκη και έδωσε τέτοια φάλτσα στην μπάλα που την έστειλε στη γωνία του Μπόζοβιτς. Υποψήφιο και για γκολ της χρονιάς.


Επιλογή δεύτερη: Βάντερσον με Αστέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λαμίας έστησε την μπάλα έξω από την περιοχή στο φάουλ που κέρδισε η ομάδα του. Με εξαιρετική εκτέλεση την έστειλε στο «παράθυρο» και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη πρώτη νίκη της Λαμίας στην Σούπερ Λίγκα.


Επιλογή τρίτη: Κλωναρίδης με Λάρισα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Δεν είναι φυσικά η (εύκολη) εκτέλεση του Κλωναρίδη αλλά η προσπάθεια του Λιβάγια που του δίνει έτοιμο γκολ. Ο Κροάτης επιθετικός κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή με δύο αμυντικούς να κρέμονται πάνω του αλλά βρήκε τρόπο να δώσει την ασίστ.


Επιλογή τέταρτη: Μητρόπουλος με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Προφανώς και δεν βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατηγορία για την... ομορφιά του. Βρίσκεται όμως για την σημαντικότητά του. Κι αυτό γιατί ο Μητρόπουλος σκόραρε στο 89' σώζοντας τον βαθμό για τον Λεβαδειακό στο παρά ένα.


Αυτά ήταν τα τέσσερα καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής όπως τα ξεχώρισε το Match Review κι εσείς μπορείς να ψηφίσετε το καλύτερο ΕΔΩ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα