Ο... Οκτώβριος του τίτλου! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο... Οκτώβριος του τίτλου! (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός σφράγισε το 7ο σερί πρωτάθλημά του και τον Νο44 τίτλο του και το Gazzetta.gr στέκεται στα ματς που τον οδήγησαν και φέτος στην πρωτιά.

Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, ώρα 20:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Έκανε έναν εξαιρετικό Οκτώβριο. Έναν Οκτώβριο που ουσιαστικά του χάρισε το φετινό πρωτάθλημα. Στον συγκεκριμένο μήνα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει όλα τα ντέρμπι και άλλα κομβικά ματς σαν εκείνα με Πανιώνιο και Ατρόμητο. Ας δούμε ένα ένα τα ματς που χάρισαν πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό βάσει αριθμού αγωνιστικών:

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει νωρίς στο ματς αυτό και για την ακρίβεια στο 27' με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι του Μάσα. Τον... έσωσε η χρυσή του αλλαγή ο Μάριν που στο τέλος έκανε το 2-1.
Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών οι ερυθρόλευκοι πέρασαν και από μία ακόμα δύσκολη έδρα. Στο εξ αναβολής ματς με την Ξάνθη χάρις στα τέρματα των Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς.
Ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ήταν εδώ ο Ολυμπιακός. Μαζί με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι με διαφορά τα πιο καλά ματς του Ολυμπιακού στην εποχή Μπέντο. Τρομερός ο Ολυμπιακός. Δεν απείλησε ουσιαστικά η ΑΕΚ παρά μόνο προς το τέλος με ένα δοκάρι του Μπακασέτα και ενώ θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ.
Δεν ήταν τόσο εύκολο για τον Ολυμπιακό το ματς στη Νέα Σμύρνη. Το... ξεκλείδωσε χάρις στην έφεση του Μποτία να σκοράρει από στημένες φάσεις.
Το πιο δυνατό και δύσκολο ντέρμπι που έπαιξε ο Ολυμπιακός στον α' γύρο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ταλαιπωρήθηκε πολύ από την έμπνευση του Μπέντο να βάλει αρ. μπακ τον Βιάνα αλλά τελικώς το γύρισε το ματς και με λάθη του ΠΑΟΚ και το κέρδισε.
Ακόμα ένα ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας... εμπόδιο που πέρασε ο Ολυμπιακός. Σε μία έδρα που σχεδόν όλοι οι μεγάλοι υπέφεραν.
Ακόμα ένας μονόλογος των Πειραιωτών στον α' γύρο. Πολύ καλή εικόνα και ματς συνολικά και ενώ ο Ολυμπιακός είχε βάσει ευκαιριών την ευχέρεια να βάλει και άλλα γκολ. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν κερδίσει ένα πέναλτι, το οποίο έχασε.
Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και με τον ΠΑΣ να μένει από το α' μέρος με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε. Από τις λίγες στιγμές που βρήκε δίχτυα ο Καρντόσο.
Στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Βούζα στον πάγκο του Ολυμπιακού η νίκη ήταν επιβεβλημένη διότι μεταξύ άλλων είχε προηγηθεί και η εντός έδρας γκέλα και ήττα με Πανιώνιο. Μία ακόμα σημαντική νίκη των Πειραιωτών στην Λίγκα.
Το πρώτο ματς στην επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των πρωταθλητών. Εξαιρετικά σπουδαία νίκη και ενώ ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω σκορ. Έβγαλε όμως αντίδραση και μέταλλο και με μπροστάρηδες του Μάριν, Φορτούνη και Ρομαό έκανε το 2-1.
- Στα σημαντικά ματς του Ολυμπιακού μπορεί να μπει και εκτός έδρας 1-1 με Λεβαδειακό στην 28η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα