Πρώην παίκτης της Τσέλσι διαπρέπει στο ΜΜΑ: «Αντε γ@μΗθείτe, είμαι ο Πρέσελ»

Πρώην παίκτης της Τσέλσι διαπρέπει στο ΜΜΑ: «Αντε γ@μΗθείτe, είμαι ο Πρέσελ»

bet365

Είδε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο να γκρεμίζεται ενώ ήταν τερματοφύλακας στην Τσέλσι. Σήμερα στα 31 του διαπρέπει στο χώρο του ΜΜΑ και συστήνετε σε όλους φωνάζοντας ένα μεγάλο: «Αντε γ@μHθείτε»

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην είχε την καριέρα που ενδεχομένως θα ονειρευόταν αλλά στο MMA, ο Ρικάρντο Πράσελ... βγάζει μάτια.

Ο 31χρονος, επικράτησε του πρώην πρωταθλητή των βαρέων βαρών του UFC Ντάνιελ Ομιελάντσουκ και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Βασικά, έστειλα κι ένα άκομψο μήνυμα στον κόσμο, φωνάζοντας: «Αντε γ@μηΘείτΕ» αμέσως μετά την επικράτησή του.

Prasel (right) defeated Daniel Omielanczuk

Ο Πράσελ στην Τσέλσι του Μουρίνιο

Ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε στους «μπλε» όντας 18 χρονών, ως τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Αν και ποτέ δεν κλώτσησε μπάλα ή δεν απέκρουσε ένα σουτ, κατάφερε να προπονείται δίπλα σε παίκτες όπως ο Τσεχ κι ο Ντρογκμπά ζώντας το δικό του όνειρο.

Μετά από έναν τραυματισμό που είχε αποσύρθηκε στα 20 του και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το jiu-jitsu. Από εκεί, έκανε τη μετάβαση στο MMA και το Σάββατο αγωνίστηκε στον 16ο αγώνα του στο KSW 70.

Πολλοί θεωρούσαν ότι θα χάσει απέναντι στον έμπειρο Ομιελάντσουκ, αλλά ο ίδιος κατάφερε να κάνει τον αντίπαλό του να αποχωρήσει σε 98''!

Ετσι, ξέσπασε μετά κατά τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας προς το πλήθος: «Πού είναι τώρα το αουτσάιντερ; Άντε γ@μηθείτε, με λένε Ρικάρντο Πράσελ. Αυτό είναι το όνομά μου» και συνέχισε:

«Τώρα θέλω μια ευκαιρία για τη ζώνη, αυτό είναι το όνειρό μου. Έχω δύο νίκες εναντίον δύο μεγάλων μαχητών στο KSW και είμαι πολύ χαρούμενος."

Prasel won via a straight ankle lock

Μιλώντας για την καριέρα του στο MMA Fighting είπε:

«Ακόμη και αν δεν ήταν για πολύ καιρό, το να πατήσεις το ένα πόδι σου στο γήπεδο της Τσέλσι και να δεις τόσα πολλά αστέρια ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το να αγωνίζεσαι τώρα είναι τόσο απίστευτο όσο το να παίζεις για την Τσέλσι. Είδα τον κόσμο και από τα δύο αθλήματα.

Όταν ξεκίνησα το jiu-jitsu δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω επαγγελματίας. Ξεκίνησα στο κολέγιο και έκανα προπονήσεις στο jiu-jitsu για διασκέδαση. Το να αφήσω ένα άθλημα και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο σε ένα άλλο είναι συγκλονιστικό. Η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα, ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος για μένα. Είναι φοβερό».

 

Τελευταία Νέα