Κωπηλασία: Η Αξιώτη αναλαμβάνει υπεύθυνη προστασίας αθλητών

Η Ελευθερία Αξιώτη

bet365

Η Ελευθερία Αξιώτη αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην ΕΚΟΦΝΣ με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ.

Τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της Υπευθύνου Προστασίας αθλητριών και αθλητών στο Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αναλαμβάνει η πρώην αθλήτρια κωπηλασίας και νυν καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ελευθερία Αξιώτη, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ.

Η πρωτοβουλία της δημιουργίας της συγκεκριμένης θέσης ανήκει στον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπα στο πλαίσιο της κοινής πορείας της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές.

«Θεωρούμε ότι, ως μέλος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων της Ομοσπονδίας αλλά και ως εκπρόσωπος αυτής για την ισότητα των φύλων στον αθλητισμό στη ΓΓΑ, είστε η απολύτως ενδεδειγμένη προσωπικότητα για τη θέση αυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του ΔΣ προς την Ελευθερία Αξιώτη με την οποία της ανακοινώνει την απόφασή του.

Από την πλευρά της αποδεχόμενη και ευχαριστώντας της Ομοσπονδία για την επιλογή της η κ. Αξιώτη ανέφερε «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και του ρόλου της υπεύθυνη προστασίας των αθλητριών/ων».

 

Τελευταία Νέα