Κωπηλασία: Εκτη θέση για Ντούσκο στο Παγκόσμιο

Newsroom
Κωπηλασία: Εκτη θέση για Ντούσκο στο Παγκόσμιο

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος έμεινε μακριά από το βάθρο στον τελικό του σκιφ όπου τερμάτισε σε χρόνο 7:10.64.

Μακριά από το βάθρο έμεινε ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας, που ολοκληρώθηκε στο Ράζιτσε της Τσεχίας.

Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό που έδωσε στη κούρσα ο Γερμανός Ζάντλερ και στο τέλος αφού έμεινε από δυνάμεις, απλά τερμάτισε στην έκτη και τελευταία θέση του τελικού, με χρόνο 7:10.64. Δεν παύει να είναι επιτυχία η παρουσία του και μόνο σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης ωστόσο, με τον Ζάιντλερ να κερδίζει εύκολα το χρυσό με χρόνο 6:48.67, με τον Ολλανδό Τούελαρ (6:50.12) και τον Βρετανό Τόμας (6:51.44) να ακολουθούν στο βάθρο.

Εκτη θέση και για το διπλό σκιφ

Στην έκτη θέση τερμάτισε και το πλήρωμα του διπλού σκιφ, στον τελικό του αγωνίσματος. Οι Ιωάννης Καλανδαρίδης και Θανάσης Παλαιοπάνος πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν να μπουν στον τελικό, αλλά εκεί τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Τερμάτισαν σε χρόνο 6:32.78, έχοντας κόψει ταχύτητα στο τέλος της κούρσας, όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Στην τελευταία ημέρα είχαμε άλλη μία συμμετοχή, με τις Φράγκου και Νάτσιουλα στον γ’ τελικό του διπλού σκιφ γυναικών. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε τρίτο στη σειρά με χρόνο 7:08.6, για να καταταγεί 15ο στο σύνολο. Το ελληνικό πλήρωμα κλείνει την φετινή χρονιά ωστόσο με πέντε μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις…

 

Τελευταία Νέα