Κωπηλασία: Τέσσερα μετάλλια και 8η θέση για Ντούσκο στο Πιεντιλούκο

Newsroom
Κωπηλασία: Τέσσερα μετάλλια και 8η θέση για Ντούσκο στο Πιεντιλούκο

bet365

Με δύο χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο άρχισαν την παρουσία τους στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκου της Ιταλίας τα ελληνικά κουπιά.

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός του πρωινού προγράμματος της πρώτης μέρας της διεθνούς ρεγκάτας στο Πιεντιλούκου της Ιταλίας. Ένα πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και δυνατούς ανέμους και έντονο κυματισμό που επηρέασαν τα περισσότερα ελληνικά και ξένα πληρώματα.

Τα δύο χρυσά κατέκτησαν η Κατερίνα Γκόγκου στο σκιφ νεανίδων και οι Σοφία Δαλίδου-Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό νεανίδων.

Το ασημένιο κέρδισαν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου-Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελ βαρών γυναικών και το χάλκινο οι Απόστολος Λυκομήτρος-Λεωνιδας Κοπιδης στο διπλό σκιφ εφήβων.

Ο Στέφανος Ντούσκος στον πρώτο του αγώνα μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατετάγη στην 8η θέση στο σκιφ.

ΓΚΟΓΚΟΥ

Οι θέσεις των υπολοίπων πληρωμάτων

4η Θέση
Δίκωπος Ανδρών: Φαΐτας-Μπουκουβάλας

Διπλό σκιφ Ανδρών: Παπακωνσταντίνου-Παλαιοπάνος

Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδ:Τριανταφύλλου-Γκαϊδατζής

5η Θέση: Σκιφ Εφήβων: Παπάζογλου Δ.

6η Θέση: Δίκωπος Εφήβων: Κωστούλας-Κούτρας

7η Θέση
Δίκωπος Ανδρών: Καπάκογλου-Καλανδαρίδης

Διπλό σκιφ Γυν: Αναστασιάδου-Φίτσιου

8η Θέση
Σκιφ Ανδρών: Ντούσκος Σ.

Διπλό σκιφ Γυναικών: Κοντού-Φράγκου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα