Ξεκινά προετοιμασία ο Ντούσκος με το βλέμμα στο Παρίσι

Κώστας Ευθυμιάδης
Ξεκινά προετοιμασία ο Ντούσκος με το βλέμμα στο Παρίσι

bet365

Ξεκούραση τέλος για τον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο.

Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης, ο Στέφανος Ντούσκος πιάνει και πάλι δουλειά.

Μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα ξεκινούν από την Κυριακή την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, με το βλέμμα φυσικά σε μια τριετία στο Παρίσι.

Ο Ντούσκος έκλεισε τους αγώνες για το 2021 με το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο και μια 4η θέση νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην κατηγορία του σκιφ. Την Κυριακή μαζί με τον Στεργιάκα, ξεκινούν τον μακρύ δρόμο ενός ακόμη ολυμπιακού κύκλου προετοιμασίας, από τον Σχοινιά.

Εκεί θα γίνει και το προπονητικό κοινόβιο ως τις 6 Οκτωβρίου εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο τον ερχόμενο Οκτώβριο, με τους εξής αθλητές:

Παναγιώτης Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης (ΕΝΟΑ), Ευαγγελία Βακοπούλου (ΝΟΜαυρ), Κων/νος Βελλίδης (ΝΟΜαυρ), Σπύρος Γεωργίου (ΝΟΙ), Ιάσωνας Εξάρχου (ΝΟΙ), Ανδρέας Καρέτσος (ΝΟΙ), Μαρίνα-Ελένη Λεβεντέλλη (ΝΟΚατ), Λεμονιά Μακρυγιάννη (ΝΟΚοζ), Χρήστος Μπουρνούτος (ΝΟΜαυρ), Στυλιανή Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Γιώργος Παπαδόπουλος (ΟΕΑΝΑΒ), Παρθένα Παπατέρπου (ΝΟΘ), Ευστράτιος Τριανταφύλλου (ΝΑΣΠ ΑΙΟΛΟΣ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Ελένη Χαραλαμπίδου (ΝΟΘ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα