Κυνηγάκης στο Gazzetta: «Κάτι καλύτερο στο Παρίσι, τυχερός αριθμός το 22» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Κυνηγάκης στο Gazzetta: «Κάτι καλύτερο στο Παρίσι, τυχερός αριθμός το 22» (vid)

bet365

Μία μέρα μετά την 5η θέση στα 10 χλμ. ανοιχτής θάλασσας, ο Αλκης Κυνηγάκης μιλώντας στο Gazzetta, ομολογεί ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει πετύχει. Υπόσχεται, όμως, κάτι καλύτερο το 2024 στο Παρίσι και χαίρεται για τα καλά λόγια του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο Αλκης Κυνηγάκης ήταν η έκπληξη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα, πήρε την 5η θέση στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας και έκανε γνωστό το όνομα του σε όλη την Ελλάδα.

Πριν κλείσει τα 23 και στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Το Gazzetta τον βρήκε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και συνομίλησε μαζί του για την σπουδαία επιτυχία του, την οποία ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει, αλλά και για το στόχο του, που είναι μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Χάρηκε για τα καλά λόγια του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, ενώ κοιτούσε συνεχώς το νούμερο 22 που είχε στα χέρια του και ήταν ο αριθμός συμμετοχής στην κούρσα του Open Water και τον οποίο δεν θέλει να σβήσει…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα