Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό η σκυταλοδρομία 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών

Newsroom
Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό η σκυταλοδρομία 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών

bet365

Οι Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Στάμου και Ανδρέας Βαζαίος συνέθεσαν την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Mε τον καλύτερο τρόπο έπεσε για την ελληνική αποστολή η αυλαία της πρώτης ημέρας των τελικών της κολύμβησης στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία, καθώς η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7:17.91. Την ομάδα αποτελούσαν οι Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Στάμου και Ανδρέας Βαζαίος. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ισπανία με 7.23.07 και το χάλκινο η Τουρκία με 7.23.67. Η Ιταλία που είχε αναδειχθεί πρώτη τελικά ακυρώθηκε.

Η Ελλάδα κατέκτησε στην πρώτη μέρα των αγώνων δύο χρυσά, με την 4Χ200 μ. ελεύθερο και τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη στα 100μ. ύπτιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, με τον Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 μ. πεταλούδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα