Χρήστου: «Δεν είχα δυνάμεις στα τελευταία μέτρα»

Newsroom
Χρήστου: «Δεν είχα δυνάμεις στα τελευταία μέτρα»

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου έφυγε με γλυκόπικρη γεύση από τον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στην κορυφαία κούρσα όλων των εποχών στα 100 μέτρα ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου πάλεψε για ένα μετάλλιο, αλλά για να έρθει αυτό θα έπρεπε να κάνει μεγάλη υπέρβαση.

Η πρώτη 3αδα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κολύμπησε κάτω από τα 52 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το χθεσινό ρεκόρ αγώνων του Ελληνα πρωταθλητή (52.09) ο οποίος σήμερα τερμάτισε σε 52.57.

Θα έπρεπε να κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ για να ανέβει στο βάθρο και αυτό ουσιαστικά ήταν που τον παρηγόρησε που δεν τα κατάφερε, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της κούρσας.

«Ηταν πολύ ανταγωνιστική κούρσα. Στα τελευταία μέτρα δεν είχα δυνάμεις και μου στοίχησε μία καλύτερη επίδοση. Ομως ήταν πολύ γρήγορη κούρσα. Ηταν πολύ υψηλό επίπεδο. Ήθελε υπέρβαση (για μετάλλιο). Είναι θετικός ο απολογισμός. Τα πήγα καλά, θα μπορούσα σήμερα λίγο καλύτερα, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Δεν έφταιξε κάτι, ένας τελικός είναι. Συνεχίζουμε» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα