Ευρωπαϊκό 25αρας: Στα ημιτελικά Ντουντουνάκη και Μάρκος

Newsroom
Ευρωπαϊκό 25αρας: Στα ημιτελικά Ντουντουνάκη και Μάρκος

bet365

Με την 4η επίδοση η Αννα Ντουντουνάκη και με πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημήτρης Μάρκος, πήραν θέση στα απογευματινά ημιτελικά των αγωνισμάτων τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις της Αννας Ντουντουνάκη και του Δημήτρη Μάρκου στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στο Καζάν.

Αμφότεροι προκρίθηκαν στα απογευματινά ημιτελικά, με την Ντουντουνάκη να παίρνει θέση με την τέταρτη καλύτερη επίδοση και τον Μάρκο να σημειώνει πανελλήνιο ρεκόρ.

Ανετα στα ημιτελικά η Ντουντουνάκη

Η Ντουντουνάκη, που ανήκει στην Team Future της Bwin, τερμάτισε δεύτερη στη σειρά της στα 100 μέτρα πεταλούδας με χρόνο 57.67 πίσω από την θρύλο του αγωνίσματος, την Σουηδέζα Σάρα Σιέστρεμ. Πάει το απόγευμα (18:08 ώρα Ελλάδος) με το βλέμμα στον τελικό κι εκεί ίσως να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Πρόκριση με πανελλήνιο ρεκόρ ο Μάρκος

Ο Δημήτρης Μάρκος τερμάτισε δεύτερος στην σειρά του στα 200 μέτρα ελεύθερο, με χρόνο 1:45.60, επίδοση που τον έβαλε στα απογευματινά ημιτελικά ως 15ος (άλλοι πέντε τον πέρασαν, αλλά αγωνίστηκαν εκτός συναγωνισμού).

Η επίδοσή του είναι και πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς η κορυφαία επίδοση σε 25αρα πισίνα άνηκε στον Ανδρέα Ζήσιμο με 1:46.16 από το 2007. Στις 17:58 ώρα Ελλάδος θα αγωνιστεί στα ημιτελικά όπου οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό είναι λίγες.

 

Τελευταία Νέα