Καταδύσεις: Δρομολογούνται οι εξελίξεις για εξεύρεση λύσεων στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Καταδύσεις: Δρομολογούνται οι εξελίξεις για εξεύρεση λύσεων στο ΟΑΚΑ

bet365

Σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις της διοίκησης του ΟΑΚΑ με τους Μπίμη και Συρανίδη και στόχο να κρατηθεί όρθιο το άθλημα των καταδύσεων στο μοναδικό καταδυτήριο που διαθέτει η Αττική.

Νέα συνάντηση έγινε χθες στο ΟΑΚΑ για τις καταδύσεις, μεταξύ των Θωμά Μπίμη, Νίκου Συρανίδη, του επικεφαλής των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κ. Χαλιορή, του Ν. Ξυλούρη, αλλά και του διευθυντή του κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ, Φάνη Θεοφάνη.

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα και οι λύσεις που ζητούν οι πρώην ολυμπιονίκες να δοθούν, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά το άθλημα στο μοναδικό διαθέσιμο καταδυτήριο που έχει η Αθήνα.

Οι δύο πρώην πρωταθλητές και νυν προπονητές, από την πλευρά τους κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το ωράριο, ώστε να μπορέσει να γίνει σωστά η ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ συζητήθηκαν κι άλλα ζητήματα όπως ο εξοπλισμός των γυμναστηρίων.

Από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΚΑ έδειξαν στους δύο παλιούς πρωταθλητές πως υπάρχει όλη η διάθεση να βρεθεί λύση που να ικανοποιήσει τα σωματεία, ώστε να μη «σβήσει» η ανάπτυξη στο άθλημα που έχει προσφέρει στη χώρα ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Τα σωματεία ζητούν περισσότερες ώρες προπόνησης ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά τόσο σε επίπεδο αναπτυξιακό, όσο και στις μεγάλες κατηγορίες, κάτι που βέβαια θα σημαίνει και… υψηλότερο ενοίκιο. Εκεί ίσως να υπάρχει και το μεγάλο «αγκάθι» καθώς για ένα άθλημα όπως οι καταδύσεις, αυτή τη στιγμή το ενοίκιο δεν είναι βιώσιμο για τους συλλόγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα