Καταδύσεις: Εγιναν οι πρώτες επαφές με ΟΑΚΑ από Αυγενάκη, Μπίμη και Συρανίδη

Newsroom
Καταδύσεις: Εγιναν οι πρώτες επαφές με ΟΑΚΑ από Αυγενάκη, Μπίμη και Συρανίδη

bet365

Αμεση ήταν η ανταπόκριση από το ΟΑΚΑ καθώς έγινε η συνάντηση με τους Μπίμη, Συρανίδη χάρη και στην προτροπή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μόλις ένα 24ωρο μετά την συνάντησή τους με τον Λευτέρη Αυγενάκη, οι δύο ολυμπιονίκες στις καταδύσεις, Θωμάς Μπίμης και Νίκος Συρανίδης, με προτροπή του υφυπουργού, συναντήθηκαν τόσο με τον διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ. Χαλιορή, όσο και με τον Νίκο Ξυλούρη που εκπροσωπεί την ΚΟΕ στο ΔΣ του ΟΑΚΑ.

Αυτή η πρώτη συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, κάτι που βοήθησε η άμεση ανταπόκριση του υφυπουργού, ο οποίος έκλεισε ένα πρώτο ραντεβού. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και έγινε μία πρώτη προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία των καταδύσεων αλλά και η εθνική ομάδα που φιλοξενούνται ταυτόχρονα στο μοναδικό εν λειτουργεία καταδυτήριο της Αττικής.

Θα υπάρξει και νέο ραντεβού, σύντομα για τις αρχές του νέου έτους, καθώς έγινε κατανοητό ότι χωρίς εναλλακτική στο θέμα των εγκαταστάσεων, τη λύση για το πρόβλημα αυτό στις καταδύσεις θα βρεθεί μόνο με τη βοήθεια της διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Είναι μία πρώτη θετική αρχή για να βελτιωθεί η κατάσταση στις καταδύσεις που πέρα από λειτουργικά ζητήματα στο ΟΑΚΑ, υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά, όπως η σχεδόν μηδενική ανάπτυξη του αθλήματος, κάτι που οι δύο «χρυσοί» ολυμπιονίκες του 2004 θέλουν να διασώσουν, ώστε να μην σβήσει εντελώς το άθλημά τους από τον «χάρτη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα