Ιστιοπλοΐα: Στην Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό ILCA6 νέων - νεανίδων

Newsroom
Ιστιοπλοΐα: Στην Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό ILCA6 νέων - νεανίδων

bet365

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA6 νέων - νεανίδων θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Μία σημαντική διεθνής διοργάνωση της ιστιοπλοΐας θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA6 νέων - νεανίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Από το 2007, ο Ν.Ο.Θ. είναι συνεπής με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Φέτος, φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA6, στο οποίο ουσιαστικά θα αγωνιστούν οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ολυμπιακής κλάσης. Ο Όμιλος μας για οκτώ ημέρες θα βρεθεί στο επίκεντρο του ιστιοπλοϊκού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, θα δώσει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους φερέλπιδες Έλληνες ιστιοπλόους της κλάσης να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες, χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία τους», τόνισε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Άκης Τσαλίκης και συμπλήρωσε:

«Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αναμένουμε να δούμε στον υδάτινο στίβο μας περίπου 400 αθλητές από 34 χώρες της Ευρώπης! Υπολογίζουμε στο σύνολο τα μέλη των αποστολών να αγγίξουν τα 700 άτομα. Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση, με αθρόα συμμετοχή, η οποία θα έχει θετικό πρόσημο και στην ανάπτυξη του ναυταθλητικού τουρισμού της περιοχής. Ήδη, οι πρώτες αποστολές από το εξωτερικό έχουν καταφτάσει και… πειραματίζονται σταδιακά στο στίβο μας. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όχι μόνο τις ομορφιές του δήμου της Καλαμαριάς, αλλά και γενικότερα του νομού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.