Επίθεση Καραχάλιου στον Καπράλο, τον κατήγγειλε για εκβιαστικές απειλές

Newsroom
Επίθεση Καραχάλιου στον Καπράλο, τον κατήγγειλε για εκβιαστικές απειλές

bet365

Η Βασιλεία Καραχάλιου απάντησε σε έντονο ύφος στην ανακοίνωση της ΕΟΕ κάνοντας λόγο για εκβιασμούς και απειλές.

Στην αντεπίθεση και με έντονο ύφος, πέρασε η Βασιλεία Καραχάλιου μετά την ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοϊας, στην ανακοίνωσή της για αλλαγή υπηκοότητας, αναφέρθηκε κατά παντός και μεταξύ αυτών και της ΕΟΕ, λέγοντας πως δεν την είχε στηρίξει. Η ΕΟΕ προχώρησε σε ανακοίνωση -απάντηση, λέγοντας ότι η Καραχάλιου είχε λάβει συνολικά 45.000 ευρώ σε 1,5 χρόνο από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ σε δηλώσεις του στα ΝΕΑ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε πως από την στιγμή που η αθλήτρια κινείται για αλλαγή υπηκοότητας, δεν θα έχει την βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Η Βασιλεία Καραχάλιου είναι η κορυφαία ιστιοπλόος μας, απλά μια μεγάλη αθλήτρια πρέπει να δείχνει το μεγαλείο της και εκτός αγωνιστικών χώρων. Προσωπικά σας δηλώνω μάλιστα ότι δεν πρόκειται να την βοηθήσουμε να αλλάξει υπηκοότητα γιατί θέλουμε να την καμαρώνουμε στις επιτυχίες της με την ελληνική σημαία και το εθνόσημο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράλος.

Η πρωταθλήτρια των laser αντέδρασε και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για «εκβιαστικές απειλές καλυμμένων με εθνικιστικές μάσκες».

Η δήλωση της Καραχάλιου στο Facebook

«Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο..και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με....καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα "εθνικής" περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο.

Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με...καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ.

Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!»

 

Τελευταία Νέα