LIVE TV: Δείτε την αποκάλυψη της νέας εποχής του WRC

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Δείτε την αποκάλυψη της νέας εποχής του WRC
Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν τα νέα τους υβριδικά θηρία σε μία κοινή εκδήλωση στο Hangar-7!

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων για τη νέα, υβριδική εποχή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ έφτασε! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Σάλτσμπουργκ, με το εντυπωσιακό Hangar-7 να φιλοξενεί την επίσημη παρουσίαση της νέας σεζόν του WRC.

Καθώς το σπορ αλλάζει σελίδα τεχνολογικά, οι τρεις ομάδες που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία, παρουσιάζουν ταυτόχρονα τα νέα τους «όπλα»:

- Η Toyota Gazoo Racing το GR Yaris Rally1 που θα οδηγούν οι Έλφιν Έβανς, Κάλε Ροβάνπερα, Τακαμότο Κατσούτα και σε επιλεγμένα ράλλυ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιέν Οζιέ.

- Η Hyundai Motorsport το i20 N Rally1 που θα οδηγούν οι Οτ Τάνακ και Τιερί Νεβίλ, με τους Ντάνι Σόρντο και Όλιβερ Σόλμπεργκ να εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι του κορεάτικου αγωνιστικού

Ford Puma Rally1

- Η M-Sport το Ford Puma Rally1 που θα οδηγούν ο Κρεγκ Μπριν, ο Αντριέν Φουρμό, ο Γκας Γκρίνσμιθ και σε επιλεγμένα ράλλυ ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιέν Λεμπ.

Δείτε τα νέα World Rally Cars και τους μονομάχους του 2022, σε μία εκδήλωση στην οποία παρευρίσκεται για πρώτη φορά ως πρόεδρος της FIA, o Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγιέμ.

Περισσότερα στο παρακάτω live stream από την εκδήλωση που αρχίζει στις 19.00 ώρα Ελλάδας…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!