Ο Ράσελ δεν θα ανακοινωθεί από τη Mercedes στο Silverstone

Ο Ράσελ δεν θα ανακοινωθεί από τη Mercedes στο Silverstone
Ο Τζόρτζ Ράσελ αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να υπάρξει η οποιαδήποτε ανακοίνωση συμβολαίου του με τη Mercedes στο GP Μ. Βρετανίας.

Το καυτό θέμα της μετεγγραφικής περιόδου ή «Silly Season» αποτελεί ο Τζόρτζ Ράσελ. Ο Βρετανός είναι οδηγός της Williams από το 2019, όμως αποτελεί οδηγός ακαδημίας της Mercedes από μικρή ηλικία και τα δικαιώματα του ανήκουν στους γερμανούς.

Στο πλαίσιο του GP Αυστρίας, η Mercedes ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας της με τον Λιούις Χάμιλτον για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό άφησε ένα μεγάλο κενό για το GP Μ. Βρετανίας που αποτελεί τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος της F1, με τον Ράσελ να δηλώνει πως είναι έτοιμος να παλέψει για πρωτάθλημα.

Τώρα όμως μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1, o Ράσελ ήταν κάθετος πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση αναφορικά με το πού θα οδηγεί το 2022. «Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη Mercedes εδώ και 6 χρόνια. Όλοι γνωρίζουν πως συνδέομαι με την ομάδα. Δεν έχω υπογράψει τίποτα για την επόμενη σεζόν, δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Επίσης, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι στο Silvestone, μπορώ να σας το διαβεβαιώσω».

Σε περίπτωση που ο Τζόρτζ Ράσελ μεταβεί στη Mercedes, τότε πιθανότερος σταθμός για τον Βάλτερι Μπότας αποτελεί η Williams. To μετεγγραφικό παζάρι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με αρκετές ομάδες να μην έχουν αποφασίσει το οδηγικό τους δίδυμο για το 2022.

Η Red Bull εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ράσελ, όμως νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο Βρετανός δήλωσε πως την επόμενη σεζόν θα οδηγεί με κινητήρα Mercedes.

Image credit: Williams

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!