ΠΑΟΚ: Πήρε την Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιλέιν Γκόμες

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πήρε την Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιλέιν Γκόμες

bet365

Σπουδαία μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που απέκτησε για μία σεζόν την Ιλέιν Γκόμεζ.

Μία παίκτρια που έχει στην κατοχή της τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, απέκτησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για την Βραζιλιάνα Ιλέιν Γκόμες, η οποία συμφώνησε για μία σεζόν με τον σύλλογο, όπου αναμένεται να κάνει τη διαφορά στη θέση της πίβοτ. Η Γκόμες είναι πλέον 30 ετών και με την Εθνική Βραζιλίας πριν εννέα χρόνια, κατέκτησε τον τίτλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, κερδίζοντας την Σερβία στον τελικό, μέσα στην έδρα της.

Σε συλλογικό επίπεδο, η ύψους 1,83μ. Βραζιλιάνα, ξεκίνησε από την Αμντουχάντ και βγήκε εκτός συνόρων πρώτη φορά το 2014 όταν πήρε μεταγραφή στην Νικόμπινγκ της Δανίας. Πέρασε επίσης από τα πρωταθλήματα Ρουμανίας, Τουρκία, Γαλλίας και Ισπανίας. Πέρυσι αγωνιζόταν για την Μινόρ Μπάια Μάρε, που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη.

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ ελπίζοντας να ζήσω υπέροχες και ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα μου. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, και πραγματικά ελπίζω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, κάνοντας το επόμενο βήμα στην Ευρώπη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, έχοντας φιλοδοξίες και μεγάλη αγάπη για το χάντμπολ. Η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ την Φορταλέζα, την γενέτειρα πόλη μου στην Βραζιλία, οπότε πιστεύω θα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου!» ανέφερε η Γκόμες.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα