Handball Premier: Ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο… κυνήγι του Ολυμπιακού

Newsroom
Handball Premier: Ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο… κυνήγι του Ολυμπιακού

bet365

Με το σπουδαίο ντέρμπι, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα κλείσει σήμερα (6/2, 19:00) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται σήμερα (6/2) στις 19:00 στο ματς που ολοκληρώνει την 17η αγωνιστική στην Handball Premier.

Ένα σημαντικό ματς και για τους δύο που θέλουν να μείνουν κοντά στην βαθμολογία με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αμφότεροι είναι στο -5, με τον ΠΑΟΚ να έχει ματς λιγότερο και την ΑΕΚ δύο ματς λιγότερα. Η Ενωση θα έχει μοναδική απουσία τον Τικ, ενώ από τον ΠΑΟΚ θα λείψει ο Καβουσανάκης.

Στον πρώτο γύρο, στη Θεσσαλονίκη, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (24-24), σε μία δραματική αναμέτρηση.

«Ανεξαρτήτως των ελλείψεων που έχουμε λόγω τραυματισμών η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και συστηματικά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την απόδοση των παιχτών που φαίνονται έτοιμοι ψυχικά και αγωνιστικά για το ντέρμπι» ανέφερε για το ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τσαμουρίδης σχολίασε για το ματς: «Τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, διαχρονικά είναι ιδιαίτερα και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων με την εξέλιξη που έχουν. Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο έχουμε στρέψει την προσοχή μας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για έναν δυνατό αγώνα και από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100%».

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα