ΑΕΚ: Ο Νεμάνια Ζίβκοβιτς νέο μεταγραφικό απόκτημα

ΑΕΚ: Ο Νεμάνια Ζίβκοβιτς νέο μεταγραφικό απόκτημα

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Νεμάνια Ζίβκοβιτς νέο μεταγραφικό απόκτημα

bet365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε τον διεθνή Σέρβο εξτρέμ, Νεμάνια Ζίβκοβιτς για τη νέα σεζόν, καλύπτοντας το κενό στο ρόστερ που είχε στην θέση του δεξιού εξτρέμ.

Εναν έμπειρο δεξί εξτρέμ από την Σερβία, απέκτησε η ΑΕΚ στο χάντμπολ. Ο λόγος για τον Νεμάνια Ζίβκοβιτς, τον 27χρονο διεθνή και ύψους 1,83 μ.

Ο Ζίβκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2018. Μεταξύ άλλων κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα (2013), ένα Κύπελλο Σερβίας (2013), ενώ αγωνίστηκε στο Challenge Cup της σεζόν 2016-17.

Ακολούθησε η Ζελέζνιτσαρ Νις (2018-19), για να επιστρέψει στην Παρτιζάν το 2019. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της σλοβενικής Σλόβεν Γράντετς, για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Παρτιζάν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα και σημειώνοντας 17 τέρματα στην πορεία της ομάδας του στο EHF European Cup. Αγωνίστηκε επίσης με την Εθνική Ανδρών Σερβίας στα προκριματικά του EURO 2020.

«Η αλήθεια είναι πως όταν δέχθηκα την πρόταση από την ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας τόσο μεγάλης οικογένειας. Είναι ένα βήμα για την καριέρα μου και είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Όταν είχα έρθει διακοπές στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια, είχα εξαιρετικές αναμνήσεις. Μου αρέσει ως χώρα, ενώ ταιριάζουμε ως λαοί, Έλληνες και Σέρβοι. Όσον αφορά στην προσαρμογή μου, νομίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα στην Αθήνα, μιας και είμαι από το Βελιγράδι, μια εξίσου μεγάλη πόλη. Ο προσωπικός στόχος μου και είμαι βέβαιος και των συμπαικτών μου, είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται για να κατακτήσουμε τα τρόπαια. Ελπίζω να προσαρμοστώ άμεσα στα “θέλω” του προπονητή και να έχω μεγάλη συμμετοχή σε μια ομάδα που θα πάρει τίτλους. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα, με υπέροχη ιστορία και τρομερούς οπαδούς. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Θα δώσω όλη την ενέργειά μου γι’ αυτούς τους υπέροχους οπαδούς. Πάμε ΑΕΚ!» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα