Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» για άλλες δύο σεζόν ο Δομπρής

Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» για άλλες δύο σεζόν ο Δομπρής

Newsroom
Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» για άλλες δύο σεζόν ο Δομπρής

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Χαράλαμπου Δομπρή στην ομάδα χάντμπολ για άλλα δύο χρόνια.

Ο Χαράλαμπος Δομπρής «εξαργύρωσε» τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στους τελικούς της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, με νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια, λέγοντας στις πρώτες του δηλώσεις:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, τη διοίκηση, τον αθλητικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Τη φετινή σεζόν είχαμε μια άψογη συνεργασία, που κατέληξε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος, πως τα καλύτερα για αυτό το τμήμα είναι μπροστά μας, είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου για ακόμα δύο χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, ώστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε τίτλους στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα